Dit ben ik, toen bijna 39 weken zwanger was van Ally Sue. Ik voelde me ietwat ongemakkelijk bij het maken van dit soort foto's. De beste manier om van mij dergelijke foto's maken is, wanneer ik het niet door heb of wanneer ik niet in een lens kijk. Maar, dankzij één van mijn beste vriendinnen bij wie ik me erg veilig voel en een geweldige camera, heb ik deze mooie digitale herinnering waar ik erg trots op ben. 

 

So I'm sharing. Ik wil je graag vertellen hoe ik met ervaringen om ben gegaan. Niet zozeer, omdat ik denk dat ik zelf alles briljant heb aangepakt. Meer, omdat er ervaringen zijn waar ik erg trots op ben en ervaringen waarvan ik geloof dat ik ze anders had kunnen aanpakken. Ik leg de lat altijd erg hoog voor mezelf. Dat brengt me op plekken waar ik graag terecht wil komen en daarnaast is het ook een last voor me. Door mijn diepste gevoelens en gedachtes op te schrijven, blijf ik gegrond. Ik vind dat niemand alleen door narigheid heen hoeft als diegene dat niet wil. Ik geloof ook dat social media niet altijd een positieve impact heeft op het zelfbeeld van een individu. Dus laten we elkaar helpen. Laten we elkaar de naked truth zien. Laten we puur zijn. 

 

Wat ik daarnaast wil delen, zijn de projecten waar ik mee bezig ben. Wat voor mij persoonlijk niet werkt is om mij enkel te richten op 1 specifiek product of 1 speerpunt. Dat komt, omdat ik een enorme brede interesse heb en van mening ben dat ik werk wil doen waar ik passie voor voel en energie van krijg. Dat begint vaak heel breed en door eenmaal bezig te zijn, kom ik dichter tot de kern. Ik geloof erin dat deze manier van ondernemen bij mij past. Ik vind het enorm leuk om met het proces ernaartoe bezig te zijn. 

 

Hierboven kun je de links terugvinden naar verhalen die ik heb geschreven en projecten waar ik nu mee bezig ben. Sommige teksten zijn in het Engels, omdat ik Engelse roots heb en het soms voor mij prettig voelt om in het Engels te schrijven. 

 

t h a n k s.  x