"Maak het (voelbare) onzichtbare zichtbaar"

 

Zyto Balance Biosurveys

 

Er zijn twee verschillende biosurveys die je kunt uitvoeren. 

1. Zyto Balance 

2. Essential Foods for Wellness 

 

Ik leg ze hieronder voor je uit.

 

Redenen om de Zyto Balance Bioserveys te ondergaan:

 • Je krijgt inzicht in je eigen welzijn
 • Je weet op welk gebied jij je moet gaan richten
 • Je identificeert de essentiële oliën en supplementen die de voorkeur van jouw lichaam genieten
 • Je ervaart rust
 • Je bespaart een hoop geld
 • Je kunt je eigen welzijn blijven monitoren

 

1. Zyto Balance

Na een scan van ongeveer vijf minuten wordt er een rapport gegenereerd dat in één klap jou inzicht geeft in vier kernsystemen die in homeostase moeten werken, zodat het lichaam gezondheid kan behouden en zichzelf opnieuw in homeostase kan brengen indien nodig. Het onderzoek is gericht op het scannen van stressoren die gerelateerd zijn aan deze vier kernsystemen en de leefstijlgebieden. Deze laatste hebben een grote invloed op de vier kernsystemen. Ook worden Balancers gescand, die van positieve invloed zijn op het terug in balans brengen van betreffende kernsystemen, die gerelateerd worden aan de leefstijlgebieden. Tenslotte worden specifieke specialismen gescand die treffend aansluiten op de problematiek, waardoor gerichte en nauw aansluitende behandelingen ingezet kunnen worden.

 

De vier kernsystemen zijn:

1. Ontgifting syteem

2. Maag- en darmstelsel

3. Hormonaal/endocrien systeem

4. Immuunsysteem

 

Naast deze vier systemen worden de volgende gebieden uitgelicht. Deze 6 leefstijlgebieden beïnvloeden de homeostase van de bovenstaande vier kernsystemen.

 1. Voeding
 2. Hydratatie
 3. Ontstekingen
 4. Mentale en emotionele stress
 5. Slaap
 6. Toxische stress 

 

2. Essential Foods for Wellness Biosurvey

Voeding speelt een cruciale rol in je algehele welzijn. Waar de uitspraak, " An apple a day keeps the doctor away" voor de meeste mensen een goed advies is, is een advies dat optimaal is voor de een, niet optimaal voor een ander. Dit concept staat bekend als bio- individualiteit. Het Essential Foods for Wellness biosurvey adresseert jouw bio-individualiteit door het verzamelen en weergeven van Galvanic Skin Response lezingen van de Virtuele Items gelinkt aan voeding die een biologische samenhang laat zien met jouw lichaam of voorkeur van jouw lichaam. Het onderzoek laat ook items zien waar jouw lichaam een minder samenhangende reactie laat zien.

 

Hoe kan dat?

Er wordt vaak gedacht dat stress tussen de oren zit. Maar wist je dat stress in feite een lichamelijke ontregeling is en dat deze objectief meetbaar is met een biofeedback meting?

Als zich een gevaarlijke situatie voordoet, is het soms van belang dat jij daar bliksemsnel op reageert. Daar heeft het lichaam wat op bedacht: het autonome zenuwstelsel. Het autonome zenuwstelsel stuurt een aantal lichaamsprocessen aan die cognitieve en emotionele gedragingen beïnvloeden. Het sympathische deel van je autonome zenuwstelsel is het gaspedaal van je lichaam. Het zorgt voor actie en adrenaline en maakt je lichaam klaar om te vechten, vluchten en presteren wanneer gevaar (stress) dreigt. In reactie op bepaalde stimuli activeert het sympathische zenuwstelsel de zweetreactie door via de zenuwen een boodschap naar de zweetklieren te sturen.

Eccriene zweetklieren zijn de kleine zweetklieren en komen in het hele lichaam voor; in de handen, voeten en oksels komen de meeste voor. Deze zijn al actief vanaf het moment dat je geboren wordt en zijn van groot belang voor het reguleren van je lichaamstemperatuur. Ze liggen in de lederhuid in en komen rechtstreeks uit in de opperhuid. Iedere vierkante centimeter van onze huid bevat plus minus 300 eccriene zweetklieren. Doordat zij worden aangestuurd door het sympathische deel, zijn ze dus gevoelig voor stress en andere emoties. Onder meer bij nervositeit beginnen ze meer transpiratie uit te scheiden.

Huidgeleiding is het principe dat de huid een betere geleider van elektriciteit is als er een zweetreactie plaatsvindt. Hoe meer we zweten, des te hoger de huidgeleiding. De menselijke huid geleidt elektriciteit dus beter bij fysiologische opwinding. Huidgeleiding wordt gemeten door middel van Galvanic Skin Response (GSR). Dit is wat de Zyto Balance scan doet. Er worden veranderingen in elektrische avtiviteit gedetecteerd voortkomend uit veranderingen in de mate van activiteit van de zweetklieren. 

 

Wat nog meer fijn is om te weten:

1. Chinese Geneeskunde komt in de scan voor. Zo krijg jij inzicht welke wervels, tanden, meridianen en emoties samenhangen met je organen.

2. Je krijgt van mij alle rapporten toegestuurd, die jij kunt laten zien aan je huisarts, specialist en/of behandelaar. Hoe fijn is het bijvoorbeeld voor de acupuncturist om op papier te zien waar jouw aandachtspunten liggen. Ook kan ik met jouw toestemming een beschrijvende brief opstellen naar de huisarts of andere specialist.

4. Ik werk met 100 % authentieke en therapeutische essentiële oliën. Essentiële oliën kunnen we meteen samen bestellen. 

5. Inzicht in welke specialisten jou verder zouden kunnen ondersteunen.

 

Belangrijk:

* De Zyto Balance Scan is geen medisch instrument.

** De Zyto Balance Scan kan ook op afstand plaatsvinden, zelfs vanuit een ander land! Je krijgt de Hand Cradle dan toegestuurd en middels een app maken wij contact en kunnen we de scan uitvoeren. De verzendkosten verwerk ik in je factuur.

 

Rating: 4 sterren
2 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Felicita Vos
een jaar geleden

Joanne, de eigenaar en behandelaar van Wildtrail, is een enorm betrokken behandelaar. Ze heeft een open houding, is zeer prettig in de omgang, heeft een fijne manier van communiceren en is zeer deskundig! Ze staat met hart en ziel achter haar werk, dat is aan alles te merken en dat vind ik van schoonheid. Joanne gaat tot het uiterste om je te kunnen helpen bij de “problemen” die je ervaart en staat je daadwerkelijk met raad en daad bij. Ze is klantvriendelijk en ook realistisch. Ik ben heel blij dat ik haar gevonden heb.

Sharon
2 jaar geleden

Een uitgebreide Zyto Balance Scan met Joanne gedaan, wat kwam hier veel interessante (kloppende) informatie uit! Joanne heeft me goed geholpen alles inzichtelijk te maken, te begrijpen én op weg geholpen om bepaalde aanpassingen in mijn leefstijl te doen. Daarnaast is Joanne ook een enorm warm en fijn persoon!

Adrienne Oudenampsen
2 jaar geleden

Hoi Joanne, graag zou ik een wellness scan met jou willen inplannen. Ik ben ook heel erg benieuwd naar de esseniële oliën. Dank je! XXX