Van klacht naar kracht.

 

We lopen allemaal wel eens vast in ons leven. En dat is op z'n zachts gezegd niet altijd een comfortabele reis. Vaak heb je tijd en reflectie nodig om te bedenken hoe je verder gaat. Soms lukt dat misschien niet. Soms lukt het misschien niet meer om datgene wat je eerder toepaste in een moeilijke situatie, weer toe te passen. Je blijft het proberen en proberen en je drijft steeds verder weg. Voor jou kan dat wellicht uitzichtloos voelen, alsof je vast zit en geen kant op kunt. Je voelt je misschien gefrustreerd en machteloos.

 

Na ruim 16 jaar in de hulpverlening, richt ik me inmiddels op jouw kracht en het vergroten van je vaardigheid. Ik wil met jou weg bewegen van het uitdiepen van jouw klacht en uitgaan van de visie dat je ook met die klachten een gelukkig leven kunt leiden. Ik richt me op de relatie die jij voelt met je probleem en hoe je die relatie wat soepeler en flexibeler kunt maken. 

 

Dat is waar ACT voor staat. Acceptance and Commitment Therapy behoort tot de zogenaamde "Derde Generatie Cognitieve Gedragstherapie, waar ook stromingen als Mindfullness en Positieve Psychologie onderdeel van zijn. Na het volgen van de benodigde opleidingen, mag ik mij ACT Master noemen. ACT loopt als een rode draad door mijn consulten en combineer ik met alle andere methodes die ik in mijn loopbaan heb toegepast. Soms kies ik ervoor om meer oplossingsgericht te werken, soms blijf ik daar om redenen juist van weg. Mijn kennis die ik op heb gedaan door Medische Basiskennis te studeren, pas ik toe om ook eventuele medische klachten te kunnen herkennen. Hormonale problemen kunnen bijvoorbeeld leiden tot mentale klachten en verdienen het om grondig onderzocht en erkend te worden. Lichamelijke processen maak ik inzichtelijk door de Zyto Bioscan in te zetten; essentiële oliën pas ik toe om specifieke ondersteuning te bieden. 

 

Tevens kan ik er ook voor kiezen om tijdens een consult Reiki toe te passen, wanneer voor mij merkbaar wordt dat behoefte is aan verlichting en het opheffen van blokkades. Kortom; ik werk met wat ik in huis heb en wat in het moment voor jou nodig is. Flexibiliteit en geven naar behoefte staan bij mij voorop. 

 

Met ingang van maart 2023, zal ik ook IEMT gaan toepassen; Integral Eye Movement Therapy. Dit is toepasbaar bij depressie en angst. 

 

  • Mijn trajecten zijn samengesteld en bestaan uit een combinatie van sessies en e-learning tussen de sessies door. E-learning bied ik je aan door middel van een app waarin ik oefeningen en thema's met je deel, zodat je ook datgene dat we tijdens de sessies bespreken kunt bestendigen middels het materiaal in de app.
  • Onderzoek bij de HR afdeling van je werkgever of er mogelijkheden zijn dat de sessies vanuit de werkgever bekostigd worden. Mocht ik hierbij ondersteuning kunnen bieden doe ik dat graag.
  • Er zijn ook ziektekostenverzekeringen die de sessies vergoeden, aangezien het gaat om een blended traject, waar e-learning in opgenomen zit.
  • Ik werk bij mensen thuis. Mocht dat niet de voorkeur genieten, zal ik een ruimte boeken bij het Coachhuis Velp. De kosten hiervoor zal ik meenemen in de factuur.
  • Buiten de Gemeente Arnhem, vraag ik om reiskostenvergoeding.

 

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

WILD TRAIL