Remco - leidinggevende

"Voor mijn netwerk nog nooit in mijn Defensie periode zo'n betrokken (bedrijfs)maatschappelijk werker mogen leren kennen als Joanne. Grijp deze kans om haar kwaliteiten in uw bedrijf in te zetten."


Marnix - partner en levensmaatje 

"Het is lastig om uit te leggen hoeveel positieve impact Joanne op mensen kan hebben en dat is ook iets wat je gewoon zelf moet ervaren. Iedereen die haar kent, zal beamen dat ze een zeldzame combinatie van talenten bezit. Joanne is bijzonder inlevend, warm en empatisch, maar kan ook nuchter en relativerend zijn wanneer dat nodig is. Ze heeft een scherpe, analytische blik waarmee ze complexe casuistiek snel weet te doorgronden en waardoor ze snel tot de kern van problematiek kan doordringen, zonder daarbij ook maar enig moment de menselijke context en het gevoelsaspect uit het oog te verliezen. Tenslotte heeft ze een enorme dosis humor, terwijl ze juist ook enorm gefocust en serieus kan werken. Kortom: een absolute topper en uw vertrouwen meer dan waard!"


Peter - leidinggevende

"Een fantastisch betrokken en enthousiast persoon die haar vak uitstekend verstaat, dat is Joanne. Laat je ondersteunen door haar en je weet wat er wordt bedoeld 👍."


Ruud - P&O'er

"Gelet op jouw getoonde kwaliteiten en de wijze van samenwerking bij de Koninklijke Luchtmacht .. sta ik voor jou in!"


Monique - vriendin en voormalige collega 

"Ook vóór de periode bij Defensie al samen gewerkt met deze kanjer!"


Mark - voormalige collega

"Heb in Afghanistan ervaren dat je het vak als maatschappelijk werker helemaal waard bent, dus je kunt me bijschrijven als aanbeveling. Heel veel succes!!"