be a protagonist. tell your story. 

 

 

 

 

Ik wijk van het gebaande pad af, ga de wildernis in en ik heb geen idee waar ik terecht ga komen. Ik wil mijn verhaal tot leven brengen.

 

Mijn naam is Joanne Kane en ik ben 36 jaar oud. Ik woon samen met mijn partner, zijn zoontje, ons dochtertje en onze drie voormalige straathondjes uit Curaçao in Arnhem.

Ik ben van Limburgse afkomst en na veel omzwervingen in Arnhem terecht gekomen. Voor mijn laatste werkgever heb ik anderhalf jaar op Curaçao gewoond en gewerkt. Hoe mooi ik het hier ook had, workwise zat ik niet geheel op mijn plek. En dus, ben ik teruggekomen naar Nederland en heb ik bewust ontslag genomen zonder een nieuwe baan te hebben. Een keuze die me erg onrustig heeft gemaakt, omdat ik het doodeng vond om in dat gat te vallen dat ontstond door de lege plek in mijn loopbaan. Iedere dag stond ik er weer anders in, toonde ik mijn interesse in andere banen en trok ze weer in. Stuiptrekkingen noem ik ze maar.

Uiteindelijk bleek dat ik zwanger was en werd het voor mij makkelijker om mij over te geven aan de innerlijke onrust. Ik ben de tijd gaan benutten om me volledig te richten op de zwangerschap en de bevalling die komen ging. Ik kan stellen dat ik niet trotser kan terugkijken op de zwangerschap en bevalling dan ik nu al doe. Het was een ontzettend pijnlijke en geweldige ervaring tegelijk. 

Nu al het stof is neergedwarreld is het tijd om de ruimte te geven aan mijn professionele ambities. Van oorsprong heb ik als beroep maatschappelijk werkende met als specialisatie het bedrijfsmaatschappelijk werk. 

Daarnaast heb ik ook een studie tot vitaliteitscoach afgerond en de opleiding tot ACT-trainer. 

Alleen, heb ik zoveel meer in me zitten dan dit mooie werk. Al jaren bulk ik van ideeën die nog niet eens per se een relatie met elkaar hebben. Dus is dit een goede tijd voor mij om daar invulling aan te gaan geven, om te beginnen als zelfstandige hulpverlener en van daaruit mijn ideeën te gaan concretiseren.

Ik hoop uiteindelijk een professionele vrijheid te creëren waarin ik de ruimte en de middelen heb om kansen te benutten en een onderneming op te bouwen die een vertegenwoordiger is van mijn persoonlijkheid en creativiteit.