"Ik heb momenteel een beugelbitje voor boven, waar precies die tanden, die in het rapport gehighlight worden, ook aangepakt worden. Mijn wervels zijn ook precies de plekken waar bij geholpen wordt met de chiropractor. Dus klopt zeker!" - member, september 2021

 

"Ik weet al dat het mijn uitdaging is om op mijn hydratatie te letten en komt het ook weer naar boven. Extra motivatie dus!" - member augustus 2021

Wil jij maatwerk voor jezelf gaan leveren en een uniek inzicht krijgen in jouw eigen lichaamsprocessen?

En wil je daarnaast concrete adviezen krijgen in wat je kunt doen om jouw lichaam een duwtje in de rug te geven?

 

Dan is de Zyto Balance Scan het antwoord voor jou.

 

Na een scan van ongeveer vijf minuten wordt er een rapport gegenereerd dat in één klap jou inzicht geeft in jouw volgende processen:

1. Ontgifting syteem

2. Maag- en darmstelsel

3. Hormonaal systeem

4. Immuunsysteem

 

Naast deze vier systemen worden de volgende gebieden uitgelicht:

  1. Voeding
  2. Hydratatie
  3. Ontstekingen
  4. Mentale en emotionele stress
  5. Slaap
  6. Toxische stress 

 

Hoe kan dat?

Er wordt vaak gedacht dat stress tussen de oren zit. Maar wist je dat stress in feite een lichamelijke ontregeling is en dat deze objectief meetbaar is met een biofeedback meting?

Als zich een gevaarlijke situatie voordoet, is het soms van belang dat jij daar bliksemsnel op reageert. Daar heeft het lichaam wat op bedacht: het autonome zenuwstelsel. Het autonome zenuwstelsel stuurt een aantal lichaamsprocessen aan die cognitieve en emotionele gedragingen beïnvloeden. Het sympathische deel van je autonome zenuwstelsel is het gaspedaal van je lichaam. Het zorgt voor actie en adrenaline en maakt je lichaam klaar om te vechten, vluchten en presteren wanneer gevaar (stress) dreigt. In reactie op bepaalde stimuli activeert het sympathische zenuwstelsel de zweetreactie door via de zenuwen een boodschap naar de zweetklieren te sturen.

Eccriene zweetklieren zijn de kleine zweetklieren en komen in het hele lichaam voor; in de handen, voeten en oksels komen de meeste voor. Deze zijn al actief vanaf het moment dat je geboren wordt en zijn van groot belang voor het reguleren van je lichaamstemperatuur. Ze liggen in de lederhuid in en komen rechtstreeks uit in de opperhuid. Iedere vierkante centimeter van onze huid bevat plus minus 300 eccriene zweetklieren. Doordat zij worden aangestuurd door het sympathische deel, zijn ze dus gevoelig voor stress en andere emoties. Onder meer bij nervositeit beginnen ze meer transpiratie uit te scheiden.

Huidgeleiding is het principe dat de huid een betere geleider van elektriciteit is als er een zweetreactie plaatsvindt. Hoe meer we zweten, des te hoger de huidgeleiding. De menselijke huid geleidt elektriciteit dus beter bij fysiologische opwinding. Huidgeleiding wordt gemeten door middel van Galvanic Skin Response (GSR). Dit is wat de Zyto Balance scan doet. Er worden veranderingen in elektrische avtiviteit gedetecteerd voortkomend uit veranderingen in de mate van activiteit van de zweetklieren. 

 

Wat levert het jou op?

1. Een specifiek inzicht op jouw eigen lichaamsprocessen;

2. Inzicht in hoe jouw organen samen hangen met je wervelkolom, meridianen en gebit;

3. Inzicht in de producten die jij kunt inzetten om je lichaam te ondersteunen waar het dit nodig heeft;

4. De mogelijkheid om die bestelling meteen bij mij te plaatsen. Je krijgt dan ook wat samples van mij mee.

5. Inzicht in welke specialisten jou verder zouden kunnen ondersteunen.

 

Belangrijk:

De Zyto Balance scan is geen medisch instrument.